baloghborbala

Switch to desktop Register Login

My Latest Exhibition

In 2009 I had my latest exhibition with the title: PLANE WAVES. It was held in the lobby of the Hungarian Opera in Cluj. The paintings were supposed  to be abstract but a few of them went more in a landscape representation direction.

The colourful fields combine together under the pressure of painting knife. This is the technical explanation of my paintings: the trace of the painting knife led to a transformation, I have constantly been inspired by this. As the painting knife pushes into the painting I discover new forms in the details.

2009-ben került sor a legutóbbi kiállításomra a Kolozsvári Magyar Operában, amelynek a címe Sík Sávok volt. A festmények az absztrakt és a tájképművészet határán helyezhetők el. A színes sávok a spakli nyomása alatt  fonódnak egymásba.Ez a technikai  magyarázata a festménynek: a spakli nyoma átalakuláshoz vezetett, és még mai napig is ötleteket merítek belőle, mintha idővel egyre beljebb és beljebb hatol a festékbe, új formákat fedezve fel a részletekben.